Kedves Partnerünk!

Kérjük, támogassa Ön is az Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Alapítványt adója 1%-val, hogy egyre több munkavállalóval járulhassunk hozzá a foglalkoztatás bővítéséhez!

Az EU-FA immáron négy éves fennállása óta elsősorban a hátrányos helyzetű csoportoknak – közülük is kiemelten a rehabilitációra szoruló rétegnek -, valamint fiataloknak nyújt segítséget, különös figyelmet szentelve a 25 év alatti korosztályra.

2012-ben a Vakok Intézetével közösen elértük, hogy vakok és gyengénlátók is elvégezhessék a PSZÁF által előírt pénzügyi vizsgát, mely szakképesítésnek köszönhetően számtalan új lehetőség nyílik a látássérültek előtt a pénzügyi területen való elhelyezkedésre. Egy vezető pénzpiaci intézménnyel kötött szerződésünk és a munkájukhoz általunk rendelkezésre bocsátott hardverek és szoftverek biztosítják számukra az elhelyezkedési lehetőséget, a megfelelő munkavégzés körülményeit, melyet távmunka keretében – az informatika korszerű eszközeivel irányítva – végeznek.

A megváltozott munkaképességűek mellett nagy hangsúlyt kapnak tevékenységünkben a fiatal pályakezdők. Az ő integrációjuk elsősorban hazai és nemzetközi önkéntesség révén teljesül, kiemelten az EVS Programban (European Voluntary Service) való részvételünkkel.

Az elhelyezkedni vágyó fiatalok számára rendszeres képzést és tanácsadást biztosítunk a felvételükhöz szükséges kompetenciák fejlesztésére, cégek számára pedig bemutatjuk a fiatalok foglalkoztatásának előnyeit.

A jövőben szeretnénk eddigi tevékenységeinket folytatni, új lehetőségekkel és megbízásokkal bővíteni a szolgáltatásunkat, növelni a megváltozott munkaképességű foglalkoztattak számát, illetve a fiatalok elhelyezkedési esélyeit. Ehhez és töretlen fejlődésünkhöz nélkülözhetetlen az önkéntes felajánlás, mely működésünket segíti.

Kérjük, támogassa Ön is Alapítványunkat adója 1%-val!

Adószámunk: 18023680-1-43

Köszönettel:

Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Alapítvány

Postacím: 1115 Budapest, Thallóczy utca 25/b. fszt. 2.

www.eu-fa.hu