EUFA

Az EUFA-Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Alapítvány civil kezdeményezésre jött létre 2009 decemberében.

Az alapítvány létrehozását olyan humánpolitikai területen dolgozó szakemberek inspirálták, akik munkájuk során sokszor tapasztalták, hogy a fiatal, magyar anyanyelvű polgárok életében egyre nagyobb hangsúllyal szerepel az Európai Unió tagállamain belül való munkavállalás vágya, de sokan nem tudják, milyen feltételekkel tehetik ezt meg.

Mára alapítványunk több hasonló profillal rendelkező civil szervezettel, egyesülettel működik együtt, hogy minél hatékonyabban segíthesse a fiatalok foglalkoztatását az Unió tagállamaiban.

Alapítványunk az induló, illetve már működő kis- és középvállalkozásoknak olyan HR tanácsokat nyújt, mellyel a munkaerő hatékony foglalkoztatásával bérköltséget tud megtakarítani. Ezt olyan korszerű foglalkoztatási formákkal képes megoldani, melyek az atipikus foglalkoztatás körébe tartoznak és akár állami támogatást is élveznek.

Alapítványunk másik fő célja a megváltozott munkaképességűek integrálása, illetve álláskeresésük segítése mentorok és munkaadók segítségével, az állami és más pályázati források igénybevételével. Ezenkívül Alapítványunk egyéb HR és munkaüggyel kapcsolatos területen, – mint pl. bérszámfejtés, munkaügy, munkajog – is tanácsot nyújt.

Kérdéseiket az [email protected] e-mail címen tehetik fel, melyekre rendszeresen válaszolunk!

Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Alapítvány

Cím: 1115 Budapest, Thallóczy utca 25/b. fszt. 2.

E-mail: [email protected]

Jelentések:

Közgyűlés jegyzőkönyv 2014.05.27

Közgyűlés jegyzőkönyv 2014.04.15

Közgyűlés jegyzőkönyv 2013

Bírósági Igazolás Átvételről

Alapító okirat 2013

Végzés 2013

2013. évi egyszerűsített éves beszámoló

2012 évi egyszerűsített éves beszámoló

2011 évi egyszerűsített éves beszámoló

2010. évi egyszerűsített éves beszámoló

2011 évi közhasznúsági jelentés